Yoga på stol

Information

Här utövar vi en yoga där övningarna är enkla, men kraftfulla. Du kan utföra yogan sittande på stol eller på yogamatta där rörelserna kan anpassas utifrån varje deltagares enskilda behov.

BRA ATT VETA
Vi träffas varje tisdag i 10 veckor.
Tag gärna med egen yogamatta om du vill använda den, annars finns det att låna.
Ta på dig bekväma kläder. Det finns omklädningsrum för eventuellt ombyte.

LEDARE
Alexandra Schlierf började yoga som idrottslärare 1992 och har sedan fortsatt med utbildningar inom Hathayoga, Vinyasa yoga, Medicinsk yoga, Ashtanga yoga samt yoga för barn. Hon har sedan kompletterat med olika yogaformer och tekniker.
Idag säger Alexandra att det viktigaste inom yoga är att hon kan hjälpa människor hur de kan slappna av och lugna ner sig fysiskt och mentalt.
"Mitt andetag är mitt största hjälpmedel och hur jag andas, hur jag mår, hur jag agerar eller reagerar är beroende på mitt andetag."

FRÅGOR?
Kontakta Mia Undfors, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se


SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-10

Tid:

14:00 - 15:30

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

29575

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Bäckgatan 4 57141 Nässjö

1 200 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län