Vinyasa flow yoga

Information

Välkommen till ett pass som är fysiskt utmanande. Här får du möjlighet att möta dig själv genom kraftfulla positioner som utförs i kombination med ditt andetag, andningsövningar, meditation och i vilande.
Du lär dig olika yogapositioner och avslappningsövningar för att stärka och öka flexibiliteten i kroppen samt att ditt sinne blir stilla. Över tid får du ett ökat lugn och du blir bättre på att fokusera. Vi kombinerar inslagen med vinyasa yoga där olika positioner hänger ihop i ett flöde och där vår andning är kopplingen mellan positioner och rörelse.

BRA ATT VETA
Vi träffas varje måndag i 10 veckor.
Tag gärna med egen yogamatta, annars finns det att låna.
Det finns omklädningsrum om du vill byta om till bekväma kläder.

LEDARE
Alexandra Schlierf började yoga som idrottslärare 1992 och har sedan fortsatt med utbildningar inom Hathayoga, Vinyasa yoga, Medicinsk yoga, Ashtanga yoga samt yoga för barn. Hon har sedan kompletterat med olika yogaformer och tekniker.
Idag säger Alexandra att det viktigaste inom yoga är att hon kan hjälpa människor hur de kan slappna av och lugna ner sig fysiskt och mentalt.
"Mitt andetag är mitt största hjälpmedel och hur jag andas, hur jag mår, hur jag agerar eller reagerar är beroende på mitt andetag."

FRÅGOR?
Kontakta Mia Undfors, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se


SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-09

Tid:

17:00 - 18:30

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

29367

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Bäckgatan 4 57141 Nässjö

1 200 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län