VarDagsYoga med Annica

Information


VarDagsYoga
med Annica

Vi är många som behöver stanna upp, ta ett djupt andetag och varva ner en stund när tillvaron blir för krävande. Många hittar lugnet i träning och många har börjat med form av yoga för att hitta lugnet. Men det kan kännas omöjligt och till och med stressande att ha kravet att yoga en timme varje dag, även om man vet att man mår bra av det. Den bästa yogan, precis som all träning, är den som blir av.

Yoga likställs ofta med annan kroppsträning och visst kan man göra ett pass i veckan och få resultat över tid. Men om man vill  bibehålla de resultat man uppnår och nå längre i sin kroppsliga och mentala utveckling så är det den dagliga träningen som gör den stora skillnaden.

Yogan är nämligen mer än bara träning av kroppen, den är träning av knoppen också. En träning som skapar ett hållbart psyke, som skapar utrymme för eftertanke och strategier och sinneslugn för att lösa vardagens problem när de uppstår.

Under kursen kommer du att få både ett längre pass varje vecka, på någon av nedanstående teman, och tips och råd om hur du kan korta ner passet så du kan hitta tid för en kort stund yoga varje dag, och skapa en hälsosam och hållbar rutin: VarDagsYoga!

Du bestämmer förstås själv vad du gör med kunskapen. Till jul kan du ha skapat en ny vana, om du vill. Är det dags för ett djupare tag om din hälsa eller räcker det med veckans långpass? Det bestämmer du.

De kortade passen är ca 9 minuter långa. Om du har mer tid kan du göra ett längre pass. De flesta av oss kan dock avsätta nio minuter per dag i sin vardag.

Alla pass innehåller övningar för respektive område i syfte att stretcha, stimulera och skapa flöde – en balanserad avspänning – i hela kroppen.

Teman för terminens pass
1. Andning & Rygg
2. Axlar & Nacke
3. Hjärta & Blodtryck
4. Stress & Sömn
5. Hjärnbalans
6. Vagusbalans
7. Hormonbalans
8. Chakrabalans
9. Ayurvedisk balans

AVGIFT FAKTURERAS FRÅN LEDARE

Startdatum:

2024-09-23

Tid:

16:30 - 18:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Mån

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

52338

Plats:

SV Borgholm Sandgatan 59 38735 Borgholm

1 260 SEK

  • Andra kostnader

    1260 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län