Lugn Hatha Yoga (Dagtid tis), HT-24, Vaggeryd

Information

KURSBESKRIVNING
Under kursen följer vi den klassiska Hatha yogans tradition och utövar fysiska yoga positioner, kroppskännedom, andningsövningar, fokusering- och koncentrations övningar samt djup avspänning. Detta har till uppgift att frigöra blockeringar i kropp och sinne, öka din medvetenhet och balanser din energi i din kropp och ditt sinne.
ingen förkunskap krävs.

MATERIAL
Medta egen yogamatta (liggunderlag fungerar utmärkt som ett alternativ till yogamatta). Ta även med vattenflaska.

INFO
Kursen startar den 10/9 2024 kl 10,30-12, 00
Kostnad 745 kr för 10 gånger.

LEDARE
Berit Lundén med god erfarenhet inom Hatha Yoga.

BRA ATT VETA
För att säkra din plats måste du anmäla dig här på hemsida. Det går även lika bra att maila in anmälan till anette.bergkvist@sv.se. Kursen startar då vi fått tillräckligt många anmälningar. Anmälan till kurs med bestämt datum och kursledare är bindande, och du måste därför avanmäla dig senast en vecka efter kallelsen/fakturan skickats ut.

FRÅGOR
Kontakta anette.bergkvist@sv.se eller 070/4313931

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-10

Tid:

10:30 - 12:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

29712

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpingsvägen 53 56733 Vaggeryd

745 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län