Syrad Magi - en kurs om Fermentering

Information

Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som lätt blir en hobby och det finns en hel värld av livsmedel att upptäcka. Tempeh, dosa, shoyu, kimchi och kvass är bara några exempel på fermenterade livsmedel som erbjuder unika smakupplevelser.
Häng med och upptäck Fermenteringsvärlden med oss!

Ledare: Ibo Schupp-Jonasson

Planerad start: en helgdag i  januari/februari 2025

Startdatum:

Ej fastställt

Tid:

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör Sön

Arrangemangsnr:

60067

Plats:

Täxans Skola, Färjsundet , 83393 Strömsund

450 SEK

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Har du några frågor?

Kontakta SV Jämtlands län