Beredskapsmat - Syrning/konservering grönsaker

Information

Lär dig konsten att laga hållbar mat – från grunden!
Är du nyfiken på att ta din matlagning till nästa nivå? Vill du kunna skapa hållbar, näringsrik och smakrik mat hemma? Våra kurser i Beredskapsmat ger dig grunderna i tidlösa tekniker.

Syrning & konservering – Lär dig att fermentera grönsaker och konservera mat för att skapa hållbara och hälsosamma smaker.

Innehåll och upplägg:
Vi går igenom syrning - konservering - pickling i teorin samt lär oss två metoder att syra/konservera grönsaker, varje deltagare får med sig en burk av varje metod att förvalta. Provsmakning av produkter i mån av tillgång.

Bra att veta:
I priset ingår fika.

Övrigt:
Ta gärna med förkläde och kökshandduk

Sista anmälningsdag 16 augusti

Startdatum:

2025-08-23

Tid:

11:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

44932

Plats:

Sjöviksgården, 62365 Ljugarn

340 SEK

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Har du några frågor?

Kontakta SV Gotland