Beredskapsmat - Syrning/konservering grönsaker

Information
Lär dig konsten att laga hållbar mat – från grunden!Är du nyfiken på att ta din matlagning till nästa nivå? Vill du kunna skapa hållbar, näringsrik och smakrik mat hemma? Våra kurser i Beredskapsmat ger dig grunderna i tidlösa tekniker.
Syrning & konservering – Lär dig att fermentera grönsaker och konservera mat för att skapa hållbara och hälsosamma smaker.
Innehåll och upplägg:
Vi går igenom syrning - konservering - pickling i teorin samt lär oss två metoder att syra/konservera grönsaker, varje deltagare får med sig en burk av varje metod att förvalta. Provsmakning av produkter i mån av tillgång.
Bra att veta:
I priset ingår fika.
Övrigt:
Ta gärna med förkläde och kökshandduk
Sista anmälningsdag 16 augusti
Startdatum:
2025-08-23
Tid:
11:00 - 16:00
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Lör
Arrangemangsnr:
44932
Plats:
Sjöviksgården, 62365 Ljugarn
340 SEK