Beredskapsmat - Syrning/konservering grönsaker

Information

Lär dig konsten att laga hållbar mat – från grunden!
Är du nyfiken på att ta din matlagning till nästa nivå? Vill du kunna skapa hållbar, näringsrik och smakrik mat hemma? Våra kurser i Beredskapsmat ger dig grunderna i tidlösa tekniker.

Syrning & konservering – Lär dig att fermentera grönsaker och konservera mat för att skapa hållbara och hälsosamma smaker.

Innehåll och upplägg:
Vi går igenom syrning - konservering - pickling i teorin samt lär oss två metoder att syra/konservera grönsaker, varje deltagare får med sig en burk av varje metod att förvalta. Provsmakning av produkter i mån av tillgång.

Bra att veta:
I priset ingår fika.

Övrigt:
Ta gärna med förkläde och kökshandduk

Sista anmälningsdag 16 augusti

Startdatum:

2025-08-23

Tid:

11:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

44932

Plats:

Sjöviksgården, 62365 Ljugarn

340 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Gotland