Beredskapsmat - Gör din egen korv

Information

Lär dig konsten att laga hållbar mat – från grunden!
Är du nyfiken på att ta din matlagning till nästa nivå? Vill du kunna skapa hållbar, näringsrik och smakrik mat hemma? Våra kurser i Beredskapsmat ger dig grunderna i tidlösa tekniker.

Egen korvtillverkning – Upptäck glädjen i att göra din egen korv från grunden, helt utan onödiga tillsatser.

Innehåll och upplägg:
Vi går igenom korvtillverkning, hygien, temperaturer samt utrustning (finns det ingen el så gör du korven manuellt).
Vi gör kokkorv, stekkorv och går igenom grunderna för rökt korv att göra hemma.
Provsmak ingår av det vi gör på plats.

Bra att veta:
I priset ingår fika.

Övrigt:
Ta gärna med förkläde och kökshandduk

Sista anmälningsdag 18 oktober

Startdatum:

2025-10-25

Tid:

11:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

44933

Plats:

Sjöviksgården, 62365 Ljugarn

340 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Gotland