Beredskapsmat - Gör din egen korv

Information
Lär dig konsten att laga hållbar mat – från grunden!Är du nyfiken på att ta din matlagning till nästa nivå? Vill du kunna skapa hållbar, näringsrik och smakrik mat hemma? Våra kurser i Beredskapsmat ger dig grunderna i tidlösa tekniker.
Egen korvtillverkning – Upptäck glädjen i att göra din egen korv från grunden, helt utan onödiga tillsatser.
Innehåll och upplägg:
Vi går igenom korvtillverkning, hygien, temperaturer samt utrustning (finns det ingen el så gör du korven manuellt).
Vi gör kokkorv, stekkorv och går igenom grunderna för rökt korv att göra hemma.
Provsmak ingår av det vi gör på plats.
Bra att veta:
I priset ingår fika.
Övrigt:
Ta gärna med förkläde och kökshandduk
Sista anmälningsdag 18 oktober
Startdatum:
2025-10-25
Tid:
11:00 - 16:00
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Lör
Arrangemangsnr:
44933
Plats:
Sjöviksgården, 62365 Ljugarn
340 SEK