Fermentering- är du intresserad?

Information

Fermentering - Mjölksyrning

Kursinnehåll
Kom och lär dig grunderna i fermentering/mjölksyrning – en urgammal konserveringsmetod som än används på många håll i världen.
Vill du få dina grönsaker att hålla hela vintern och göra dem nyttigare än dem var från början?

Under workshpen går vi igenom grunderna av fermentering/mjölksyrning, lär oss en struktur för att få rätt bakterier i burkarna och låter sedan fantasin flöda.
Alla deltagare får göra tre burkar var med valfri smaksättning.
Produkerna vi gjort tas sedan med hem för fortsättningen av fermenteringsprocessen.


Bra att veta
Ingen tidigare erfarenhet behövs
Ta gärna med förkläde, vass kniv och kärl/matlådor.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.



Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Startdatum:

2024-11-05

Tid:

18:30 - 21:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

96804

Plats:

Orust

495 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst