Yoga för alla - från stol

Information

Yoga från stol är ett pass som är lämpligt för alla. Vi gör enkla rörelser, stretchar och vridningar, antingen stående eller sittande på en stol. Med hjälp av den egna kroppsvikten tränar vi också lätt styrka i armar och ben. Vi kommer också få bättre balans. Vi kommer att vara små grupper vilket gör det enkelt att anpassa träningen för var och en. Ledaren visar och guidar dig så att du kan känna dig trygg.

Det allra viktigaste i yoga är att du är medveten och närvarande – ledaren guidar dig så att du alltid kommer ihåg att andas och slappna av. Yoga kan göra underverk för stressade och oroliga sinnen och kroppar.

LEDARE
Nina Frydenlund
Nina är nyligen utbildad instruktör inom yinyoga. Hon är också journalist, fotograf och poet och brinner för att dela med sig av yogans fördelar för allmänt välmående. Nina är norsk men har bott i Jönköping sedan 2019.

BRA ATT VETA
Inga förkunskaper krävs.
Matta och filt finns att låna,
Fri parkering finns utanför lokalen.

FRÅGOR?
fuji.hoffmann@sv.se, 036–190040

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-28

Tid:

09:00 - 09:45

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

42011

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Huskvarnavägen 40 55454 Jönköping

1 095 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län