Workshop - Hitta din inre drivkraft - kom till rätta med din hälsoförändring

Information

Att göra en hälsoförändring som håller även på lång sikt.

De allra flesta som försöker gå ner i vikt eller bryta en dålig vana misslyckas. Varför är det så, och hur kan man öka chanserna att lyckas? Vid till exempel hälsoförändringar brukar en inledande tid med nyttig kost och träning, snabbt följa en återgång tillbaka till den gamla livsstilen, oavsett hur bra man mådde när man gjorde förändringen. Men så finns undantagen. De som inte faller tillbaka i gamla vanor. De som lyckas även på lång sikt. Under kvällen kommer vi prata om hur vi kan styra sinnet för att lyckas nå dit vi vill, och hur du själv kan skapa en inre drivkraft. Du kommer få exempel på metoder och verktyg som hjälper dig i din personliga utveckling varvat med några praktiska övningar. Målet är att skapa rätt förutsättningar att lyckas med en hälsoförändring som även håller på lång sikt.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Ledare/föreläsare
Erik Nicklagård
Erik har många utbildningar inom området hälsa bl.a. Fil Kand. och Masterexamen i kemisk biologi & Certifierad kost & träningskonsult via The Academy.
Han har även skrivit boken: Håll vikten - Hitta din inre drivkraft
Om du är intresserad av att köpa boken så kommer Erik ha med sig några exemplar denna kväll.

Bra att veta
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse ca en vecka innan start. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in evenemang med för få anmälda deltagare.

Tips! Starta en kamratcirkel hos oss! Tillsammans med intresserade vänner och bekanta (minst 3 personer och träffas 3 gånger eller mer) skapar ni en studiecirkel där ni får möjlighet att lära er tillsammans i aktuellt ämne eller i ett helt annat. Möjligheterna är många. Litteratur, handarbete, musik, bara fantasin sätter gränser för vad ni kan lära er! Naturligtvis är det gratis att starta kompiscirklar hos oss. Vi hjälper er med lokal och eventuella behov av specifikt material. Hör av dig till oss så hjälper vi er vidare.

Varmt välkommen med din anmälan!

Startdatum:

2024-10-16

Tid:

18:00 - 19:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51495

Plats:

SV Oskarshamn Biogränd 1 57230 Oskarshamn

150 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län