Skriv dig hel

Information


Väx och utvecklas genom ditt skrivande. I kursen "Skriv dig hel", utforskar vi med hjälp av olika skrivövningar vår inre värld och finner svar på frågor om oss själva som vi kanske inte visste fanns. Skrivövningarna är reflekterande, läkande och inspirerande. Fokus ligger inte på en litterär produkt som i det kreativa skrivandet utan vi skriver expressivt och det meningsfulla finns därför i den egna texten.

Glädjen i det reflekterande sättet att skriva är att lyssna på sin inre röst och hitta sitt unika uttryckssätt för att kunna förstå sig själv, sina tankar och känslor på ett djupare plan. Därigenom går det tydliggöra vägen för ett mer tillfredställande liv där de egna texterna visar vägen.

Det handlar alltså om vad texterna kan göra med oss snarare än det textmässiga resultatet.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

BRA ATT VETA
Vi träffas varannan vecka

LEDARE
Birgitta Åkerblom skrivpedagog

FRÅGOR?
Kontakta Fuji Hoffmann, Verksamhetsutvecklare, 0720719008 Fuji.hoffmann@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-10

Tid:

18:00 - 19:30

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

29263

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Huskvarnavägen 40 55454 Jönköping

770 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län