Nonviolent Communication (NVC)

Information


Nonviolent Communication (NVC)

Vill du bli bättre på att kommunicera?

I denna cirkeln utforska vi våra uttryck och hur vi förhåller oss till problem eller hinder som uppkommer i relation till oss själva eller andra.
Syftet med cirkeln är att ge smakprov på skillnaden att reagera utifrån ”borden”, ”måsten”, krav, rädsla att ”göra fel”, till att agera utifrån glädjen att tjäna livet.
Teorin bakom NVC är förhållandevis enkel. Att förstå NVC teoretiskt är dock inte samma sak som att faktiskt kunna använda det.
Mycket av lärandet av NVC handlar därför om att pröva, så att det blir en naturlig del av hur vi kommunicerar, hur vi agerar, och hur vi ser på mellanmänsklig interaktion.
Att ha samtal på ett sätt som underlättar ansvarstagande för egna handlingar och det egna känslolivet, samt att underlätta ömsesidigt perspektivtagande.

Vill du engagera dig?
Välkommen att anmäla dig till vår studiecirkel med cirkelledaren Viktoria Karlsson.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

START
Startar vid angivet datum och fulltecknad grupp

BETALNING
Betalning sker via klarna när du anmäler dig via hemsidan!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Om du har någon rabatt så måste du ringa in och anmäla dig och ange vilken rabatt du är berättigad till.

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.

VILLKOR
I samband med att du anmäler dig till denna kurs/föreläsning så godkänner du våra anmälningsvillkor och personuppgiftshantering.
LÄS MER HÄR

Startdatum:

2024-10-15

Tid:

18:00 - 20:00

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

74039

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Sala, Kålgårdsgatan 22, 73331 Sala

575 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Västmanland