Bokashi - ät din jord!

Information

Ät din jord!

Lär dig göra egen näringsrik jord och gödsel av dina matrester och trädgårdsavfall.
Bokashi är en japansk metod som med hjälp av effektiva mikroorganismer fermenterar ditt matavfall och ger planteringsfärdig jord på 4-6 veckor.
Vi kommer att följas åt för att du ska få stöd och kunna ställa frågor under processens gång.
Tips om bokashihink och strö ges vid första kurstillfället.


Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Tillfällen
Denna kurs går varannan vecka då de olika stegen behöver två veckor emellan.
29 mars
12 april
26 april
10 maj

Kursledare
Hyun Chung Kim har en master i arkitektur och stort intresse för giftfritt, ätbart odlande.
Vinnare av "idéträdgård 2023" på Nordiska trädgårdar.

Kurslokal
Redbergsskolan, Örngatan 6

Bra att veta
Kallelse skickas ca två-fyra veckor före kursstart.

Startdatum:

2025-03-29

Tid:

13:00 - 14:30

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Lör

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

10812

Plats:

Redbergsskolan, Örngatan 6, 41667 Göteborg

780 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborg