Beredskapsodla hemma

Information

Föreläsning om beredskapsodling intressant, spännande och skrämmande!

Kursinnehåll
Vad gör du när det inte finns tillräckligt med mat i affären och riset i krislådan är slut?
I tider av osäkerhet är det viktigt att ha kunskapen och färdigheterna för att kunna försörja sig själv. Beredskapsodling kan vara svaret på denna utmaning.
Upptäck grunderna i denna odlingsteknik med Johanna Hjärtfors från Karlsborgs Trädgård. I nya föreläsningen ”Beredskapsodling” delar Johanna med sig av sina insikter om hur man odlar smart och hållbart - en ovärderlig färdighet när tillgången på mat är osäker och ingen längre vill dela med sig.
Med års erfarenhet och en passion för trädgårdsskötsel, känd från många trädgårdstidningar och tidigare föreläsningar erbjuder nu Johanna praktiska råd för alla som vill vara bättre förberedda inför framtida kriser eller osäkerhet.
I föreläsningen delar hon med sig av kunskap om hur en vanlig liten villaträdgård snabbt blir redo för framtiden, oavsett erfarenhetsnivå. Välkommen till en föreläsning som sätter hållbarhet och förberedelser i fokus. Din väg till en tryggare livsmedelstillgång börjar här.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.





Startdatum:

2024-11-13

Tid:

18:00 - 19:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44690

Plats:

SV Växjö, Blockvägen 8, 35245 Växjö

150 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg