Skapa egna naturliga produkter - ansiktskräm och minitvålar kväll

Information

Lär dig skapa din egen återfuktande ansiktskräm & minitvålar.


Här kommer en fin chans för dig att få lära dig att skapa naturliga produkter för din hälsa och klimat.
På kursen får du vara med i processen att mixa en återfuktande & lenande ansiktskräm. Vad har vi i och varför?

Produkten som du skapar kommer att ha olika funktionsområden, har man en fet hy kan man ha den som ögonkräm, nattkräm eller handkräm. För torr och normal hy passar den de flesta.

Du får tips om vilken växt och specifik art du kan använda om du vill göra egen kräm hemma och recept, ingredienser och förpackningar ingår.

Lär dig även att enkelt göra minitvålar och hur du kan färga de hemma med naturligt pulver eller hur du går tillväga för att doftsätta dessa med oljor som har olika auruvediska och hudvårdande effekter.

Bonus: För den som vill ingår ett recept för hantverkstvål.
Om gruppen önskar en frågestund om hur man gör egen hantverkstvål så bakar vi in det också.


Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs

Kursledare:
Jessica Aftonlind
Jag som håller i kursen är företagare inom ämnet "Skapa giftfria produkter för kropp och hem." Har hållit kurser inom företaget Creativan i 3,5 år på Öland och i Kalmar även som kursledare på studieförbund. Jag brinner för att inspirera människor att skapa själva och läran om naturliga produkter.

Kursmaterial:
Ingår i avgiften och du får ta med dig dina egengjorda produkter hem.

Kurslokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan, har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett. Har du frågor om tillgängligheten går det bra at kontakta oss.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Startdatum:

2024-09-11

Tid:

18:00 - 20:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51181

Plats:

SV Kalmar Polhemsgatan 16 39239 Kalmar

450 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län