Värdskap som gör skillnad

Information

Värdskap som gör skillnad - Varje dag träffar du människor i olika sammanhang. Det kan vara i privata sammanhang, på ditt arbete, i en förening, på en aktivitet eller något helt annat och i varje möte är du en "värd" - för dig själv och för andra. Att lyckas i sitt värdskap i mötet med en annan människa kan betyda mer än vad du kan ana..

Hur får du dig själv och de andra att känna sig välkomna, sedda och lyssnade på? Hur skapar du en positiv känsla för dig och de du representerar? Hur kan man i föreningen, på arbetsplatsen eller i samhället i stort motverka utanförskap, ofrivillig ensamhet och social isolering?

Välkommen till en eftermiddag där vi sätter strålkastaren på ett värdskap som gör skillnad. Men ett varningens finger, du kan bli förändrad i dina tankar och i sättet du möter andra människor efteråt...

Anmälan senast söndag 24 november 2024, antalet platser är begränsat så vänta inte med att boka din plats. Kostnadsfritt deltagande - projektet "Plats för alla", finansierat av Socialstyrelsen, svarar för deltagaravgiften.

Startdatum:

2024-11-27

Tid:

13:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44689

Plats:

Palladium, Storgatan 12, 35131 Växjö

Kostnadsfri

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg