Ett socialt hållbart samhälle med Nadim Ghazale

Information

Välkommen på föreläsning med Nadim Ghazale!

Nadim är en prisbelönt och viktig röst för vår samtid men även för Sveriges framtid. Han beskriver sig själv som en hybrid mellan två världar där han med sina erfarenheter förstår och ser problemen som kan komma av utanförskap, fattigdom, flykt och förtryck.

Efter 17 år som polis lämnade han 2024 myndigheten för att fortsätta sitt brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete som verksamhetschef över nattvandring.nu; en stor organisation inom civilsamhället med över 60.000 anslutna eldsjälar och trygghetsskapare.

Nadims erfarenhet och kunskap beskrivs bäst som en huvudnyckel till integration; ett svårt ämne som han berättar om på ett enkelt och begripligt sätt för alla samhällsnivåer. Han talar utifrån kunskap och engagemang samt ger verktyg och syfte där målet är kollektiv trygghet, rättvisa och jämlikhet. Han beskriver dessa samhällskomponenter som livsviktiga för ett inkluderande, tryggt och socialt hållbart samhälle.

I det samhällsklimat vi befinner oss, präglat av konflikter och upplevd otrygghet, är röster som Nadims viktigare än någonsin.

Startdatum:

2024-11-12

Tid:

18:00 - 19:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

40481

Plats:

Kinna konserthus Boråsvägen 42 51154 Kinna

200 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Sjuhärad