Gruppvägledning - Vem, Var, Vad är jag på arbetsmarknaden?

Information

Välkommen till cirkeln gruppvägledning. Detta är cirkeln för dig som funderar på att söka dig till ett nytt yrkesområde. Antingen har du ett jobb eller är du arbetssökande.
Du kanske inte vet vad du vill utan bara att du vill något annat än vad du gör just nu? Eller vet du vad du vill men är osäker på vilka vägar som är möjliga?

Tillsammans utforskar vi frågor som. Vem är jag? Vad kan jag? vad vill jag? Vilka möjliga vägar finns för att uppnå sitt mål?

Nu erbjuder hon gruppvägledning för dig som funderar på om du rent av ska göra något annat än det du gör idag, vad finns det för vägar just för dig att nå ditt mål?
Här kommer det finnas möjlighet att göra olika tester och hitta ditt "kall" Speciellt trevligt blir det i grupp där vi får möjligheten att följa varandra och andras erfarenheter

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Gamla Stationsgatan 7c i Nybro. Lokalen är handikappanpassad.

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Startdatum:

2024-10-13

Tid:

16:00 - 17:30

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Sön

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51572

Plats:

SV Nybro Gamla Stationsgatan 7C 38230 Nybro

690 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län