Är du intresserad av fenomenet UFO

Information

Är du intresserad av att prata och lära mer om fenomenet UFO (Unidentified Flying Objects (UFOs)

Visste du att en ny rapport visar att amerikanska piloter mellan augusti 2022 och april 2023 stötte på okända föremål i luftrummet hela 274 gånger? Det ökade intresset för UFO-fenomenet syns även här i Sverige. Genom åren har flera rapporter inkommit om mystiska föremål över svensk himmel – från ljusklot till snabba, oförklarliga rörelser i luften.
I denna kamratcirkel är det deltagarna själva som tillsammans tar fram en arbetsplan och bestämmer vad ni vill diskutera och lära er under träffarna. Just nu pågår en renässans för UFO-fenomenet med ökat intresse från både media och forskarvärlden. Det här är din chans att vara en del av diskussionen!
Oavsett om du är en inbiten UFO-entusiast eller bara nyfiken på vad som finns där ute, är detta en plats för öppna samtal och nya insikter. Kom och var en del av en spännande och lärorik gemenskap.

1920 startade två bröder SV. De startade en studie- och diskussionsgrupp som de kallade Fria Tankars hem. Här kunde bröderna och deras vänner lära sig saker på ett sätt som passade dem. Precis som för 100 år sedan är det lika viktigt att få prata och bilda sig inom det som intresserar den enskilda individen. Vi på SV är en plattform för "fria tankars hem".

Upplägg
Deltagarna bestämmer själva vad ni vill fokusera på under träffarna – allt från var man har sett UFO på jorden till statistik eller har du kanske själv sett något du inte kan förklara.

Kamratcirkel
Upptäck glädjen i en kamratcirkel! Vill du lära dig något nytt, utveckla dina intressen eller helt enkelt dela din passion med andra? Gå med i en kamratcirkel! En kamratcirkel är en grupp människor som tillsammans tar initiativet att lära och inspireras av varandra – helt på egna villkor. Oavsett om du vill fördjupa dig i böcker, hantverk, språk eller musik, finns det en plats för dig.

Intresseanmälan
Anmäl ditt intresse här om du vill vara med i en grupp som pratar om UFOn i Växjö. När vi har fått ihop en grupp så kommer vi att bjuda in till en första träff. Då pratar vi om hur ofta och när gruppen ska träffas.





Startdatum:

Ej fastställt

Tid:

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44643

Plats:

SV Växjö, Blockvägen 8, 35245 Växjö

Kostnadsfri

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg