Anhörigträff - Skrivande som läkande process

Information

Att sätta ord på tankar och känslor kan vara läkande och stärkande. Har du funderat på att börja skriva? Låt oss inspireras med både samtal i grupp och med föredrag av Lina Brustad, en del av Anhörigveckan 2024 som i år har tema Balans i anhörigskapet

Lina Brustad är författare till den självbiografiska romanen Humlesäcken och hon arbetar idag som handläggare på Folbildningsrådet. När Lina var 25 år insjuknade hennes pojkvän i cancer och det blev ett sjukdomsförloppet som varade i sju år. Under sista sjukdomstiden och efteråt i sorgeprocessen skrev Lina en bok. Lina berättar om tiden och om skrivandet som en överlevnadsstrategi.

Upplägg
Vi kommer att inleda med samtal i grupp, följt av föredrag som inspirerar till fortsatt samtal. Föredraget sker digitalt och är en del av Anhörigveckan 2024 där Anhörigas riksförbund erbjuder en rad föredrag inom anhörigområdet.

Samtalsledare
Samtalet leds av Maria Östby, verksamhetsutvecklare vid SV Örebro län.

Anmälan
För att kunna planera ett bra upplägg för samtalet önskar vi att du anmäler dig senast 30 september. Vi bjuder på lättare kvällsfika, ange ev. allergi. Du kan anmäla dig direkt via hemsidan, alternativt ringa 019-611 94 80.

#anstodorebro

Startdatum:

2024-10-02

Tid:

17:30 - 19:45

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

55784

Plats:

SV Örebro Fabriksgatan 8 70210 Örebro

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Örebro län