Anhörig till strokedrabbad

Information

Stroke är ett samlingsnamn för hjärninfarkt (blodpropp i hjärnan) och hjärnblödning. I Sverige får cirka 25 000 personer stroke varje år. Runt den drabbade finns anhöriga som påverkas i sin vardag. Låt oss samtala, dela erfarenheter och lyssna till Anders Gaardsdal som är anhörig till Annika.

Anders Gaardsdal är gift med Annika Gaardsdal som drabbades av en stroke mitt i livet. Anders kommer att berätta om livet som fick ändrade förutsättningar och hur han hanterar saker som föräldraskap, arbete och fritid. Annika driver instagramkontot Katastroke där hon berättar om sitt liv och sin resa.

Upplägg
Vi kommer att inleda med samtal i grupp, följt av föredrag som inspirerar till fortsatt samtal kring ämnet. Föredraget sker digitalt och är en del av Anhörigveckan 2024 där Anhörigas riksförbund erbjuder en rad föredrag inom anhörigområdet.

Samtalsledare
Samtalet leds av Maria Östby, verksamhetsutvecklare vid SV Örebro län.

Anmälan
För att kunna planera ett bra upplägg för samtalet önskar vi att du anmäler dig senast 1 oktober. Vi bjuder på lättare kvällsfika, ange ev. allergi. Du kan anmäla dig direkt via hemsidan, alternativt ringa 019-611 94 80.

#anstodorebro



Startdatum:

2024-10-03

Tid:

17:30 - 19:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

55785

Plats:

SV Örebro Fabriksgatan 8 70210 Örebro

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Örebro län