Teaterimprovisation - prova på

Information

Prova på teaterimprovisation.
Vill du gratis prova på att ta du dina första steg i improvisationsteaterns värld. Vi utforskar vad en tom scen kan förvandla sig i bara genom att använda vår inbillning. Du kommer att upptäcka din spontanitet, hur det känns att gå utanför din komfortzon och att bli överraskad. Improteater är kreativt, lekfullt och framför allt mycket lustigt.

Man behöver inte ha erfarenhet av teater för att delta. Alla nivåer är välkomna!

Vi kommer att lära oss om improteaterns basisprinciper och explorera dem genom övningar och lek som fokuserar på plats, emotion, karaktär och berättelse. Vad händer när det inte är möjligt att göra fel och man bara säger ja till det som händer?

Cirkelledare
Lien De Coster har sysslat med olika arter av performans, som teater, improteater, poesi och storytelling, sedan hon var tolv år gammal. Hon upptäckte improteater när hon pluggade på Stockholms Universitet och höll en lite grupp i Belgien. Improteater är en av de roligaste sakerna hon känner till i livet.

Bra att veta
24 september börjar en studiecirkel för den som vill ha mer efter prova på-tillfället eller redan nu vet att du vill ha fler tillfällen i teaterimprovisation. Mer information och anmälan:
https://www.sv.se/kurser-och-evenemang/musik-teater/teaterimprovisation-98215

Anmälningsinformation
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Arrangeras i samarbete med Orust kommun - Kultur och bibliotek.

Startdatum:

2024-09-18

Tid:

19:00 - 21:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

98182

Plats:

Kulturhuset Kajutan Hamntorget 18 47334 Henån

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst