Funkisfestivalen Lidköping 2025

Information

Välkommen till Funkisfestivalen Lidköping - en kväll fylld av sång, musik och glädje! Kom gärna och träffa utställare och bjuds på snacks och underhållning redan från 17.00.

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Målet med Funkisfestivalen är att skapa ett arrangemang som leder till att så många personer som möjligt med intresse för att sjunga ska få möjlighet att stå på scen och delta på någon nivå. Dels uppmärksammas personer med funktionsnedsättningar, och dels bjuder tävlingen på en minnesvärd kväll för både deltagare och publik. Besök funkisgladje.se för att läsa mer.

För första gången anordnar Lidköping en deltävling 2025, där 8 bidrag tävlar om äran att få representera Lidköping på Funkisfestivalen-finalen i Stockholm!

Kvällen börjar med mingel vid 17.00 där besökarna bjuds på snacks och underhållning på A-torget i De la Gardiegymnasiets lokaler i härlig festivalanda för att ladda upp inför deltävlingen med start 18.00.

Biljett köps via Nortic på https://nortic.se/ticket/event/62344. Varmt välkomna!


Funkisfestivalen Lidköping 2025 är ett samverkansprojekt mellan Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg och Lidköpings kommun med stöd av FUB och Sparbanksstiftelsen Lidköping. Swegon, ICA Hjertberg, Sundlings och Läckö blommor sponsrar evenemanget.

Startdatum:

2025-02-01

Tid:

18:00 - 20:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

50454

Plats:

De la Gardie, Lidköping

75 SEK

Anmälan

Se informationstext.

Har du några frågor?

Kontakta SV Skaraborg