Skrivarstuga

Information

Är du sugen på att skriva? Leka med ord och låta dig inspireras av andras texter och inspirera andra med dina texter? Då är du välkommen till Skrivarstuga med Maria Ståhl.

Kursinnehåll
Vi gör olika skrivövningar. Vi skriver snabbt och långsamt. Använder egna ord och andras. Vi samtalar kring ord och skrivande och läsande på ett sätt så att vi lär oss av varandra. De här dagarna är tänkta att inspirera dig att komma i gång med ditt skrivande.

Förkunskaper
Du behöver inte ha någon erfarenhet av skrivande innan. Det som behövs är en nyfikenhet och en lust att utforska dina egna ord. Alla är välkomna!

Kursledare
Maria Ståhl är en Norrbottning som bor i Växjö sedan 25 år. Hon har jobbat som yogalärare sedan 2006 och tar gärna ut yogan och meditationen i skog och natur och har lett populära meditativa vandringar vid Åsnen. Maria är utbildad läsledare i Shared Reading och har flera uppskattade läsgrupper i Växjö. Hon är också är utbildad skrivpedagog och brinner för att inspirera andra att hitta glädjen i att skriva både poesi och prosa. Det viktiga för Maria är inspirationen och glädjen – inte prestationen!
Läs mer om Maria på YogaTalk

Utvecklingsmöjligheter
Om intresse finns kan denna aktivitet fortsätta en gång i veckan, då utan Maria som ledare. SV hjälper till med arrangemanget.
För dig som vill gå vidare finns även kursen ”Vandring med reflektion samt Shared reading / läsa tillsammans” med samma ledare

Bra att veta
Det är gratis att vara med, anmäl dig innan första träffen. Medtag anteckningsblock och en skön penna, eller laptop, om du föredrar det. Vi bjuder på kaffe/te/saft.

Startdatum:

2024-08-14

Tid:

14:30 - 16:00

Antal tillfällen:

3

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44202

Plats:

SV Älmhult Eriksgatan 1 34330 Älmhult

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg