Fotokurs porträtt för unga 16-25 år- nybörjare

Information

Fotokurs
Är du nybörjare inom fotografering och vill lära dig grunderna? Då är vår studiecirkel perfekt för dig! Anmäl dig till vår grundläggande fotokurs där vi tillsammans utforskar kamerans funktioner, enkla kompositionsregler och grundläggande ljussättning.

Tillsammans utforskar vi fotografins värld genom både teori och praktik. Vi kommer att lära oss om kamerateknik, ljussättning, komposition och bildbehandling.

Studiecirkeln leds av erfarna fotografen Mbo Momo som delar med sig av sina bästa tips och tricks, samtidigt som du får personlig feedback på dina bilder. Det är ett fantastiskt tillfälle att utvecklas i en stödjande miljö och möta andra med samma intresse.

Låter det intressant? Anmäl dig idag och låt oss tillsammans upptäcka glädjen i att skapa fantastiska bilder! Du anmäler dig enkelt via vår hemsida [länk till anmälan] eller genom att kontakta oss på [kontaktinformation]. Platserna är begränsade, så se till att säkra din plats redan nu!

Du lär dig
- Kamera för nybörjare: Vi går igenom kamerans olika inställningar och funktioner, så att du kan känna dig säker när du fotograferar.
- Kompositionens grunder: Lär dig hur du placerar ditt motiv i bilden för att skapa intressanta och balanserade foton.
- Enkel ljussättning: Få en introduktion till hur ljus påverkar dina bilder och hur du använder naturligt ljus och enkla ljuskällor för att förbättra dina foton.


Bra att veta
• Kursmaterialet delas ut vid första kurstillfället.
• Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post.
• Kursansvarig SV Cissi Karlsson

Dag och tid: Torsdagar 18.00-21.00
Antal: 10 träffar
Var: Handenterminalen 2, våning 10, Lokal Freezone

Kursledare
Alla våra kursledare är erfarna, engagerade och uppdateras kontinuerligt genom SV utbildningsprogram.

Startdatum:

2024-10-03

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

167791

Plats:

SV Freezone Handenterminalen 2 13640 Handen

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Stockholms län