Matlagningskurs

Information

Gör köket till en lustfylld plats att vistas i. Lär dig laga nya maträtter med varierade smakkombinationer och ge gamla favorit recept en ny touch. Här får du möjlighet att utvecklas inom matlagning på en nivå som passar just dig.

Innehåll
En inspirerande kurs där du lagar både enklare vardagsrätter, festliga högtids alternativ och ges möjlighet att själv påverka innehållet i kursen. Kanske har du alltid drömt om att göra egen smörgåstårta eller få bättre kunskap inom såväl det kalla som varma kökets olika alternativ?
Du arbetar i mindre grupper under varje kursträff och får olika uppgifter enligt recept. Varje träff avslutas med en gemensam måltid vilket gör att du kommer hem både mätt och belåten. Efteråt hjälps alla åt att duka av och iordningsställa köket.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att gå den här kursen. Bara lust och vilja att lära dig laga mat.

Kursmaterial
Recept och arbetsmaterial utformat av kursledaren.

Upplägg
Varannan tisdag.

Bra att veta
Detta är en kurs som lämpar sig både till den som är ensam i hushållet men även för dem som lagar mat åt större sällskap såsom familj, släkt eller vänner. Det tillkommer en kostnad för de råvaror som kursledaren handlar in. Deltagarna betalar direkt till ledaren vid varje träff.

Ledaren
Ann Lindborg har många års erfarenhet inom kost och matlagning. Hon har jobbat som kallskänka i 20 år och har utöver det varit idékällan för Dagens varma rätt på sin arbetsplats.

Anmälningsinformation
För att spara på vår miljö skickar vi kallelsen/fakturan via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där. Betalar du via Klarna är bekräftelsen via dem din kallelse. Vid för få anmälda deltagare kommer kursen att ställas in.

För mer information kontakta oss
frida.schultz@sv.se
0709-512813

Startdatum:

2024-09-10

Tid:

10:00 - 13:00

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

116905

Plats:

SV Trelleborg Kontinentgatan Kontinentgatan 2 23142 Trelleborg

950 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland