Lär dig torka din egen turmat – och gör varje måltid till ett äventyr!

Information

Vill du njuta av god, hemlagad och lätt packad mat på sommarens turer?
Välkommen till en inspirerande och praktisk kurs där du lär dig att torka din egen friluftsmat – perfekt för fjällvandringen, paddlingen eller skogsturen!

Kursupplägg:
3 tillfällen á 2 timmar
•Pris: 1240 kr/person
•Gruppstorlek: 6–15 deltagare
•Kursmaterial: Bok, anteckningar och extra recepttips ingår!
(Boken "Snabblagat på tur" – värde 329 kr – ingår i cirkeln.)

Under tre lärorika och kreativa träffar får du:
• Grundläggande kunskap om tekniker och principer för att torka mat
• Testa hur olika råvaror och rätter fungerar att torka
• Laga och torka dina egna favoriträtter att ta med ut i naturen
• En färdigtorkad rätt att ta med på nästa tur

Du får med dig både kunskap, inspiration och självförtroende att skapa dina egna måltider som passar just dig – fulla av smak, näring och kärlek.
Perfekt för dig som vill äta gott ute, spara vikt i packningen och slippa tråkiga färdigrätter!

Häng med på en kurs som kombinerar matglädje, friluftsliv och hållbarhet. Vi ses!
På återhörande!
Varma fjäll-hälsningar
Amira Wiander

Startdatum:

2025-05-19

Tid:

18:00 - 20:00

Antal tillfällen:

3

Veckodag:

Mån Ons

Arrangemangsnr:

61023

Plats:

Trostebacken i Undersåker, 83796 Undersåker

1 240 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Jämtlands län