Fermentering - Gör din egen Surkål

Information

Välkommen till en förmiddag i syrning!
Upptäck glädjen i att syra och fermentera grönsaker. Under kursen kommer vi att:
- Tillsammans göra surkål
- Lära oss mer om syrning och fermentering av säsongens grönsaker
- Diskutera hur fermenterade livsmedel kan främja tarmhälsan

Det här får du
- Smakprov under dagen
- Din egen surkål att ta med hem
- Burkar och ingredienser ingår

Ta med dig
- En kniv
- En stor skål
- En skärbräda
- En ren kökshandduk

Om cirkelledaren
Jag som håller kursen heter Johanna Olsson och är licensierad kostrådgivare från Paleo Institutet. Med en passion för naturlig hälsa och fermentering ser jag fram emot att guida dig genom denna smakrika och hälsosamma värld.

Varmt välkommen till en inspirerande och lärorik förmiddag!

Startdatum:

2025-03-22

Tid:

09:00 - 12:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

201263

Plats:

SV Ängelholm, Järnvägsgatan 11, 26232 Ängelholm

690 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland