Inspirationskväll om matlagning med honung.
![](/storage/7C517FBB6AD71F6366AB6C7D217F3438F1870506DB51124E3D71E9E54C55F089/a05c92a0193c4b029e80bfac8dda02e2/png/media/7e35e5f0996c446a9e4fb3174d5efe2f/43511-MAtmagnus%20och%20buffe.png)
Information
Hur kan man använda honung i marinad, såser, bakning osv?Magnus ger under kvällen många tips och exempel.
Vi smakar även en härlig honungsinspirerad grillbuffé inklusive kaffe och kaka.
Magnus Fridén som till vardags driver
"MatMagnus" i Larv, en liten restaurang med catering, berättar.
Kurs för alla intresserade biodlare i Skaraborg
Kvällen genomförs vid minst 20 anmälda.
Max 40 platser finns.
Deltagaravgift: 250:-
Avgiften betalas via faktura som mailas före genomförandet.
Var, när, hur:
Lars Smedsgården 1
Onsdag 21 augusti kl 18.30
Anmälan via SVs hemsida. För personlig service ring kundtjänst 010-682190
Sista anmälan ska ske 12 augusti.
Arr: Falbygdens Biodlarförening i samverkan med SV Skaraborg
Startdatum:
2024-08-21
Tid:
18:30 - 21:30
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Ons
Arrangemangsnr:
308082
Plats:
Mat-Magnus Larv Smedegården 1 53462 Larv
250 SEK