Läs och berätta - Allas barnbarn

Information

Läs och berätta för barn i förskolan. I denna studiecirkel får du den kunskap och introduktion som behövs för att blir en berättare/läsare för barn. Att göra detta sker på ideell basis och kursen/studiecirkeln är kostnadsfri att delta i. Vi träffas varannan vecka.

Målgrupp

För dig som tycker om barn, böcker och läsande - vare sig du är pensionär eller bara har tid att dela med dig - ge barnen en liten del av din tid.

Innehåll

Vi lär oss hur vi kan läsa tillsammans med barnen och får vägledning och tips med litteraturen, samt hur man tar kontakt med förskolan. Kursen är kostnadsfri att gå.

Om Allas barnbarn

Allas Barnbarn är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som vänder sig till dig som vill läsa och berätta för barn i förskolan, men också till dig som vill hjälpa till att organisera och förverkliga Allas barnbarns mål. Läs mer om Allas barnbarn på deras hemsida www.allasbarnbarn.se

Gruppstorlek

Denna kurs har plats för 7-8 deltagare.

Om kursledaren

Elisabeth Mellgren leder denna studiecirkel. Hon har många års erfarenhet av förskola och är själv högläsare på en av kommunens förskolor.

Övrigt

Skulle du vilja gå denna studiecirkel/kurs men kan inte på tisdagar kl.14.00, hör av dig till evelina.raf@sv.se

Startdatum:

2025-01-21

Tid:

14:00 - 16:15

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

11484

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan, Östra Långgatan 40, 43241 Varberg

Kostnadsfri

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland