Våga Värdera - lär dig vad som är värdefullt och värdelöst

Information

Kursinnehåll:
Detta är kursen för dig som går eller står på loppis, som älskar att samla och köpa, som vill sälja eller bara är nyfiken på vad som finns i skåpen där hemma. Vi tar en gemensam titt på dagsaktuella priser på andrahandsmarknaden, kikar på föremål som du tror är värdelösa men som i själva verket är värdefulla och tvärtom.

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs

TID OCH PLATS:
Torsdagen den 25 september klockan 18.00-19.30.
I SV:S lokaler på Västra Torggatan 7 i Ronneby.

OM LEDAREN:
Jennie Ekenberg är högstadieläraren som sadlade om till auktions- och secondhandmarknaden. Hon äger, ihop med sin man Jens Ekenberg, Ekenbergs Auktioner, en nätauktionsfirma belägen i Karlshamn samt en antik & secondhandbutik och en fyndloppisbutik. Hon har dessutom ihop med sin man anordnat Blekingens största inomhusloppis Karlshamnsloppisen under åren 2017-2020. Hon är en loppisnörd av rang!

BRA ATT VETA:
Det går bra att delbetala kursavgiften! Kontakta oss så hjälper vi dig eller välj delbetalning via KLARNA då du anmäler dig via webben.

ATT TÄNKA PÅ:
Din anmälan är bindande då ett startdatum finns. För mer info, läs våra avboknings- och anmälningsvillkor.
Om inget startdatum finns vid anmälan, ses din anmälan som intresseanmälan. Vi kommer kontakta dig när startdatum finns, och fråga om du fortfarande är intresserad och vill behålla din plats.

Startdatum:

2025-09-25

Tid:

18:00 - 19:30

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

52073

Plats:

SV Ronneby - Lila, V, Torggatan 7, 37230 Ronneby

1 150 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Blekinge