Syslöjd-ta med ditt projekt så kör vi!

Information


Kom igång med symaskinen och lär dig att utnyttja den. Våga prova nytt eller gör allt det där som ligger och inte blir gjort! Här är kursen för dig som vill men inte kommer tillskott, vet riktigt hur eller vågar prova.

Målgrupp

Detta är en kurs för dig som har egen symaskin men inte använder den eller bara använder den till det du redan kan.

Mål

Vi vill ge dig kunskaper och trygghet i att våga använda din symaskin, våga prova nya projekt och lära känna likasinnade som du kan utbyta erfarenheter med. Tänk dig syslöjd - men för vuxna!

Innehåll

Vi kommer kika på allt från:

• Din symaskin och dess styrkor

• Rätt sömsätt till materialet du syr i

• Sy blixtlås och fickor

• Fållar och dekorstygn

• Materiallära

• Mönsteranpassningar

Studiematerial

Din symaskin och dina projekt - vi kikar på material behov och mönster tillsammans om du inte redan har ett vid första kurstillfället. Du kommer få ett digitalt häfte med information om det vi gör på kursen. Vill du ha det utskrivet på papper så går det bra pris ca 25 kr

Om kursledaren

Robyn Cicci Adner, 52 år. 1990 sydde jag min första kavaj - precis innan jag började på gymnasiet - vi kan väl lätt konstatera att jag efter två veckor på beklädnadsteknisk linje med inriktning skrädderi kunde mer om sömnad än jag kunde innan. Och det är att våga göra, våga prova och att inte vara rädd för att det blir fel som jag vill dela med mig av - och kunskap ger mod!

Startdatum:

2024-09-12

Tid:

16:30 - 18:15

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

10701

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Bredgatan 5 30245 Halmstad

850 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland