SV Senior - Skapa med penna och pensel

Information

Skapa med penna och pensel på ett kravlöst sätt. Kursen passar dig som är nybörjare men även dig som har viss erfarenhet av måleri. Vi går igenom grunderna i teckning och komposition men fokus ligger i glädjen att skapa oavsett resultat. Vi gör en paus under träffarna för att fika tillsammans.

Om vädret tillåter går vi ev. ut för måla någon av gångerna.

SV Senior - Skapa med penna och pensel är en del av projektet SV Senior där målet är att öka gemenskapen och energin hos seniorer. Projektet gör det möjligt att erbjuda dessa kurser kostnadsfritt.

LEDARE
Susanne Hartman Madera har många års erfarenhet av teckning och måleri med olika tekniker. Hon brinner för konsten och är engagerade i kulturverkstaden Freja. 

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

BRA ATT VETA
Kursen och fikat är kostnadsfritt

ANMÄLAN/FRÅGOR?
Kontakta Veronica Åberg: veronica.aberg@sv.se 0380-57 56 02

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-11

Tid:

13:00 - 15:15

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

29255

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Stationsgatan 5D 57431 Vetlanda

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län