Porträttkurs i olja

Information

Kom och pröva att måla ett porträtt i olja. Under kurstiden kommer du att lära dig att teckna upp porträttet för att sedan färdigställa det i olja. Fokus kommer att vara på huvudets proportioner, betydelsen av valörer och att blanda realistiska hudtoner. Kursen är för dig som vill förbättra dina kunskaper, men kursen är även för dig som är nybörjare, eftersom lärandet anpassas för kursdeltagarna på individuellt sätt. Vi utgår från att måla och teckna porträttet från förlagor i foto.

Förkunskaper
Kursen är för dig som målat tidigare och vill utveckla ditt porträttmåleri.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor med träffar måndagar, klockan 18.00-21.00.
På kursen varvas ledarledda genomgångar med tid för eget skapande och gemensamma återkopplingar.

Studiematerial
Materiallista får du innan kursstart.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

"Porträttmåleri är något jag aldrig tröttnar på och jag ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper, inspirera och utvecklas tillsammans."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Startdatum:

2024-11-04

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

51454

Plats:

Uppsala

2 295 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län