Akvarell för nyfikna - prova på

Information

Detta är en prova på-kurs som ger dig grundläggande kunskaper i akvarellmåleri. Kursen kommer att ge dig tips och tricks på hur du kan komma igång med ditt eget skapande.
Välkommen till en rolig kurs som bygger på gemenskap, kunskap och kreativitet!

Målgrupp
Kursen riktar sig till alla och kräver inga förkunskaper.

Mål
Målet med kursen är att du ska få grundläggande kunskaper inom akvarellmåleri.

Innehåll
Kursen kommer att ge dig möjlighet att utforska teknikerna självständigt och tillsammans med din kursledare. Efter kursen kommer du att ha en bättre förståelse för akvarell färg och veta hur du kan bygga upp en bild för att sedan kunna färglägga den. Du kommer också att få verktygen för ett kreativt skapande med akvarellmåleri som utgångspunkt.
• Konsten att se
• Färg och form
• Skissteknik
• Teknik inom akvarellmåleri

Studiematerial
Studiematerial ingår inte i deltagaravgiften. Du kan däremot köpa ett nybörjarkit på plats, alternativt tar du själv med dig penslar, akvarellpapper (300 g-papper) och akvarellfärger. Om du vill köpa ett kit av kursledaren meddela oss det!

Gruppstorlek
Denna kurs har plats för 10 deltagare.

Om kursledaren
Kursen leds av Marisa Phuikhamphi som är utbildad bildlärare och har arbetat som Konstpedagog på Göteborgs Konsthall. Marisa har genom sin utbildning och erfarenhet utvecklat en gedigen kunskap inom konst- och bildvetenskap. Hon är även en verksam konstnär och driver The Art Space i Varberg, där hon skapar och ställer ut sin egen konst.

Startdatum:

2024-09-21

Tid:

09:00 - 13:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

10997

Plats:

Rolfstorps Folkets Hus Rolfstorp 103 43297 Rolfstorp

420 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland