Klädsömnad - Mönsterförändring Ht-24

Information

Innehåll
Kursen är för dig som vill fördjupa dina kunskaper in klädsömnad. Under kursen får du hjälp att förändra ett mönster efter dina personliga mått och att sy ett personligt plagg. Vid första tillfället ligger tonvikten på mönsterförändring. Du arbetar praktiskt med det plagg du valt under individuell handledning. Viss sömnadsvana krävs för denna kurs.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Kursen har 4 träffar på helger, första två gångerna 7 - 8 september och 12 - 13 oktober kl 09:00 - 16:00, lunch kl. 12:00 - 13:00

Förkunskaper
Viss sömnadsvana krävs för denna kurs.

Kursmaterial
Du får information om vad du behöver ta med dig till kursen i kallelsen före kursstart.

Ledaren
Laila Sjöstrand började sy redan som sexåring och har sedan dess kontinuerligt utbildat sig inom sömnad, mönsterkonstruktion, detaljsömnad, vävning och textiltryck. Hon är en van cirkelledare som guidar och delar med sig av kunskap och inspiration under kursen.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på miljön skickar vi dessa via E-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!
Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Startdatum:

2024-09-07

Tid:

09:00 - 16:00

Antal tillfällen:

2

Veckodag:

Lör Sön

Arrangemangsnr:

51407

Plats:

SV Uppsala Kungsängsgatan 12 75322 Uppsala

2 500 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län