Klädsömnad Detaljsömnad - helgkurs

Information

En perfekt kurs för dig som sytt ett tag och vill lära det lilla extra! Du kommer att få prova på att sy olika sorters fickor (passpoal-, stolp- och clubficka), dragkedjor (infälld-, osynlig och för byxa). Har du tidigare vana av detaljsömnad går du vidare och syr detaljer på knäppningar, manschetter, ärmsprund och olika kragar. Du får kunskaper om det som gör att dina plagg ser välsydda och snygga ut.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig med viss sömnadsvana och som vill fördjupa dig i hur man på olika sätt kan sy detaljer och utsmyckningar på dina kläder.

Upplägg
Helgkurs med två träffar: lördag 19 och söndag 20 oktober, kl 9.00-16.00.
Gemensamma genomgångar och individuell handledning.

Kursmaterial
Kurskompendium med samlade detaljer ingår i kursen. Symaskiner finns på plats. Materiallista kommer i samband med kallelse till kurs

Ledaren
Laila Sjöstrand började sy redan som sexåring och har sedan dess kontinuerligt utbildat sig inom sömnad, mönsterkonstruktion, detaljsömnad, vävning och textiltryck. Hon är en van cirkelledare som guidar och delar med sig av kunskap och inspiration under kursen.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.
I vårt pentry finns kylskåp, micro, vattenkokare och utrustning för den fika/lunch du väljer att ta med. (OBS! Bestick tar du med själv).

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.

Startdatum:

2024-10-19

Tid:

09:00 - 16:00

Antal tillfällen:

2

Veckodag:

Lör Sön

Arrangemangsnr:

51409

Plats:

SV Uppsala Kungsängsgatan 12 75322 Uppsala

1 395 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län