Friluftssömnad på industrisymaskin- Cirkelserie friluftssömnad.

Information

Friluftssömnad på industrisymaskin- Cirkelserie friluftssömnad.

Lördag och söndag 5-6 oktober. Ledare: Joel Westlin.


Cirkeln är en del i cirkelserien friluftssömnad. Du kan delta i individuella moment eller hela serien beroende på vad du vill lära dig.

Detta moment är för dig som har ett projekt att sy. Antingen om du vill sy och inspireras med andra likasinnade eller om du helt enkelt behöver tillgång till en kraftig symaskin.

Till detta moment ska du ha köpt alla material, tillbehör och tråd du behöver. Samt ritat eller köpt ett mönster om du behöver det för ditt projekt.

För att få ut så mycket som möjligt av helgen bör du vara redo att börja klippa när du kommer. Vill du maximera tiden vid symaskinen kan du förbereda och klippa ut mönsterdelarna hemma.

Det finns maskiner på plats för lätt, medelgrov och mycket grov sömnad. Exempelvis quilt eller kläder, ryggsäck eller väska, sele eller fodral av olika slag.

Cirkeln syftar till att ge dig möjlighet att sy ett projekt som du inte klarar av på en vanlig hushållssymaskin samt att utbyta erfarenheter med andra som syr och att prova på hur det är att sy på industrisymaskin.

Förkunskapskrav: Du bör ha grundläggande kunskap inom sömnad för att få ut mesta möjliga av momentet. Men det är möjligt att vara med som nybörjare om du önskar.

Max 8 platser.

Cirkelserie friluftssömnad:
31 augusti - Mönsterkonstruktion utifrån din kropp - Över och underdel
7 september - Mönsterkonstruktion utrustning - Tält, Ryggsäck m.m
5-6 oktober - Friluftssömnad Industrisymaskin. Tillfälle 1
9-10 november - Friluftssömnad Industrisymaskin. Tillfälle 2

Startdatum:

2024-10-05

Tid:

08:00 - 17:00

Antal tillfällen:

2

Veckodag:

Lör Sön

Arrangemangsnr:

58690

Plats:

Joel Westlins Verkstad Önevägen 12 83540 Nälden

2 500 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jämtlands län