Avancerad målarkurs - kamratcirkel

Information

Välkommen att bli en del av vår nya kamratcirkel inom akrylmålning som startar hösten 2024
I en kamratcirkel finns ingen lärande kursledare, man lär tillsammans genom att inspirera och testa nya tekniker tillsammans. Det är också ett fantastiskt sätt för att lära känna nya människor med samma intresse och för att målningen ska bli av och få en struktur.

Precis som all annan folkbildning så är kamratcirkeln fri och frivillig men du är en viktig del i gruppen och förväntas vara med och bidra med det du kan och vill.
Vi hoppas att du vill vara med!

Kursinnehåll
Vi ses i Hantverkssalen på SV i NybroVi målar med akrylteknik som start och sedan bestämmer vi tillsammans målet för studiecirkeln.

Förkunskaper
Du behöver ha goda kunskaper inom konst och målning. Kanske målar du nu eller har målat på egen hand men känner att det hade varit kul att måla tillsammans med andra. Har du målat förr och kommit en bit på din målaresa så är detta gruppen för dig(ingen nybörjarkurs)

Material
Du betalar inget för att vara med i en kamratcirkel men du behöver ta med ditt egna målarmaterial såsom färg, penslar, målarunderlag. Lite stödmaterial finns på plats. Studiematerial kan vara bok, youtube eller annan utskrift. Visst studiematerial finns på plats och skrivare får användas fritt för cirkelns lärande.

Kursledare
Kamratcirkeln har ingen lärande ledare men har en ansvarig cirkelledare som rapporterar närvaro och håller ihop gruppen,


Kurslokal
Kursen hålls i SVs lokaler på Ga Stationsgant 7C Entrén är på markplan med automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett. Ateljén rymmer ca 10 deltagare men denna kursen tar endast emot 5 deltagare

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vid frågor kontakta petra.sundin@sv.se 0704552530

Bra att veta
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

sökord: KC24

Startdatum:

2024-09-03

Tid:

16:00 - 19:00

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Lör

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51012

Plats:

SV Nybro Gamla Stationsgatan 7C 38230 Nybro

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län