Yin Yoga för nybörjare

Information

Yin yoga är en yogaform där du bland annat får fokusera på bindväv, skelett och ligament. De enkla positionerna utförs sittande eller liggande och du låter musklerna slappna av helt. Positionerna hålls i 3-5 minuter. Du låter kroppen sträckas ut, komma ner i varv och träna fokus och medveten närvaro.

Förkunskaper:
Du behöver aldrig ha yogat tidigare för att gå på yin yoga.

Kursledare:
Anna Argus , utbildad yogalärare (200 hrs) i Ashtanga yoga och vinyasa flow samt utbildad yogalärare i yin yoga (40 hrs). Är även utbildad personlig tränare.

Kursmaterial:
Du behöver ha med dig en egen yogamatta eller annat likvärdigt underlag att yoga på. Det kan vara skönt att ha varma sockar och en tröja att ta på i slutet.

Kurslokal:
Kursen hålls på verkstadsgatan 17 i Kalmar.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Startdatum:

2024-11-04

Tid:

18:00 - 19:00

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Mån

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

50844

Plats:

Verkstadsgatan 17 A Verkstadsgatan 17 39239 Kalmar

500 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län