SOMA MOVE Vaggeryd HT 2024

Information

INNEHÅLL
SOMA MOVE som är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yoga matta. Under 45 minuter flödar du genom 4-6 förutbestämda mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner tills svetten lackar. Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.
Instruktören är utbildad, examinerad och licenserad och får regelbundet nya uppdaterade program att följa.

Konceptet är svenskt och utformat av en sjukgymnasten, fascia- och mobilty experten Linus Johansson och den holistiska tränaren, yogaläraren och dansaren Cecilia Gustafsson.

Ingen förkunskap krävs.

MATERIAL
Om ni har egna mattor medta gärna dessa då antalet yogamattor för utlåning är begränsat (liggunderlag fungerar utmärkt som ett alternativ till yogamatta). Ta även med vattenflaska och en filt.

Kursen startar Tisdagen den 27/8 kl: 17,15-18,15 och 9 gånger framåt.
Pris 760 kr

LEDARE
May-Lehn Johansson

BRA ATT VETA
För att säkra din plats måste du anmäla dig här på hemsida eller skicka SMS/ringa till Anette 070/431 39 31. Det går även lika bra att maila in anmälan till anette.bergkvist@sv.se. Kursen startar då vi fått tillräckligt många anmälningar. Anmälan till kurs med bestämt datum och kursledare är bindande, och du måste därför avanmäla dig senast en vecka efter kallelsen/fakturan skickats ut.

Frågor: Kontakta anette.bergkvist@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-27

Tid:

17:15 - 18:15

Antal tillfällen:

9

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

42086

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpingsvägen 53 56733 Vaggeryd

760 SEK

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län