Meditation Sun & Sound, workshop

Information

Lär dig enkel meditation med rörelse och ljud.
Meditation har praktiserats i flera tusen år, med start i Indien har det spridits vidare genom Asien och resten av världen. Det är ett av de äldsta och mest effektiva samlingsnamnet till olika sätt att kunna leva mer här och nu, känna mer närvaro och liv i vardagen. Hitta inre harmoni och lära känna sig själv på djupet.

Målgrupp
Passar både dig som är van eller ovan utövare.

Mål
Lära sig vara mer i nuet och må bra i själ och kropp. Att hitta ett sätt som passar just dig och få verktyg med hem för det.

Innehåll
Vi kommer att gå igenom några enkla meditationstekniker som du lätt kan förankra i vardagen tillsammans med rörelse, stillhet och ljud.
Vi sitter på golvet, men det finns möjlighet att sitta på stol, bolster eller medhavd meditationskudde eller meditationspall.
Du kommer att få prova olika positioner och andningsövningar och lära dig anpassade kroppsrörelser, ljudning och meditation.
Vi avslutar med en skön stund guidad avslappning med harnoniska naturinstrument.

Material
Klä dig i sköna kläder. Ta med egen meditationskudde eller pall om du har. Yogamatta, bolster och filt finns att låna på plats.
Ta gärna med något lätt att fika till efter kursen. Vi bjuder på varm dryck.

Om kursledaren
Isabel Rojas är en kreativ yoga- och dansinspiratör som brinner för hälsa & välmående i alla dess former. Hon håller även cirklar i Meditation, Coaching och Massage.


Startdatum:

2024-10-13

Tid:

11:00 - 13:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

10725

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Energigatan 9 43437 Kungsbacka

250 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland