Kurs i Ismakogi - microträning

Information

Vad är ismakogi?
En subtil och mycket effektiv mikroträning för vardagslivet. Man behöver inga speciella kläder. De flesta rörelserna är så diskreta och subtila att de är nästan osynliga efter lite träning. Många rörelser styrs helt eller delvis genom föreställningsförmågan, som du kommer att erfara. Övningarna kan göras sittande på en stol, stående, gående, liggande eller sittande på golvet.
Metoden lämpar sig bra för alla åldrar, inte minst för seniorer.

Effekter
Mjukhet, spänst och rörlighet i hela kroppen och ett fast och ungdomligare ansikte.
Fin kroppskänsla ---bra hållning --- organen på sin plats (därför är det viktigt med en vältränad bäckenbotten)--- fina rörelser --- behålla sin längd ---rörlighet i axlar och rygg. Och de flesta känner sig gladare efter ett pass.

Kroppen fungerar som en helhet. En övning med fokus på ett ställe har effekt i hela kroppen.
Det finns hundratals övningar och variationer. I början gör man de lite grövre rörelserna, sen allt mer subtila = effektivare.

Metoden har funnits sedan 60-talet och bygger mest på fasciasystemet. Fascian omger bl.a. muskler, ben och organen i kroppen som ett nätverk, ja till och med varje cell omger och binder den ihop. Målsättningen med rörelserna är att kroppen hittar tillbaka till det ursprungliga läget att röra på sig och på det sättet skapar både ordning och en lätthet i kroppen.


Bra att veta: våra lokaler ligger på markplan. automatisk dörröppnare finns och handikappanpassad toalett
Alla som känner sig sjuka stannar hemma och på så sätt tar vi ansvar.

Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår inte i avgiften om inget annat står. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få deltagare. Är kursen fullbokad anmäl dig gärna som reserv i fall vi får en plats ledig.
Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.


Lokalen är på markplan och det finns handikapp anpassad entré

Har du förkylnings symptom så ber vi dig hålla dig hemma och kurera dig.


Startdatum:

2024-09-24

Tid:

18:00 - 19:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51571

Plats:

SV Nybro Gamla Stationsgatan 7C 38230 Nybro

550 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län