Aktie- och fondkunskap Fortsättning

Information

Detta är en fördjupningskurs för dig som redan sparar i aktier och fonder och som har de grundläggande kunskaperna i ämnet. Målet är att du identifierar dina strategier för kort- och långsiktiga sparmål i ett regelbundet månadssparande samt att du bygger ihop en diversifierad aktieportfölj kompletterat med fonder.

Innehåll/upplägg
Kursens utgångspunkt är att bredda och fördjupa dina kunskaper från grundkursen, vi byter erfarenheter samt repeterar Aktiespararnas Gyllene regler. Genomgång av hur man läser en årsredovisning och lär sig analysera. Teoretisk och praktisk genomgång av programmet (basversionen) ”Hitta kursvinnare”.

Vi utgår från boken ”Hitta kursvinnare – Konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys” där teoriavsnitt varvas med webbpresentationer kombinerat med gruppdiskussioner.

Omfattning tre träffar; 17 sep, 1 okt och 15 okt 2024 kl 18.30-21.00.

Förkunskaper
Aktie- och fondkunskap nivå Bas.

Material
Boken ”Hitta kursvinnare – Konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys”. Boken köper du på egen hand.

Kursledare
Karin Sjöblom - kursen genomförs i samverkan med Aktiespararna, Växjö.

Bra att veta
Egen bärbar dator eller surfplatta tas med - lånedatorer finns i begränsad omfattning. Under träffarna finns tillgång till kaffe/te - ta med eget tilltugg till fikat.

Startdatum:

2024-09-17

Tid:

18:30 - 21:00

Antal tillfällen:

3

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44159

Plats:

SV Växjö Blockvägen 8 35245 Växjö

950 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg