Hjälp, jag blev med skog!

Information

Denna kurs riktar sig till dig som nyligen har förvärvat en skogsfastighet eller till dig som går i tankarna på att kanske en dag förvara en skogsfastighet. Du som går kursen kan även ha ägt skog och bedrivit skogsbruk under många år. Du kanske bara vill veta mer om skog? Vad har markägaren att förhålla sig till och vad påverkar dina beslut? I denna kurs får du kunskaper om skogens ekonomi, skötsel och miljö. Vi delar kunskaper och erfarenheter i kombination med praktiska exempel och övningar. Ta gärna med din egen skogsbruksplan.

BRA ATT VETA:
Varje vecka under fyra veckor
Kursen kommer bestå av 4 delar
1. Att äga en skogsfastighet
2. Skogsfastighetens ekonomi
3. Skogsskötsel
4. Planera din skog

LEDARE
Louise Martinsson är till vardags virkesmätare på Biometria och jobbar även med ekonomi Lanttjänst Eksjö AB. Louise har en kandidatexamen med inriktning skogsvetenskap.

FRÅGOR
Kontakta Veronica Josefsson Verksamhetsutvecklare
veronica.josefsson@sv.se 0704-31 39 39

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-11-07

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

100064

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan, Köpmangatan 4, 57635 Sävsjö

790 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län