"Hur honung blir till" föredrag, tips och råd av Linn Andersson, Honung & Grönt
Information
Linn från Honung & Grönt berättar lite om hur ”Honung blir till”,varför den har olika färg, smak, arom och konsistens.
Hur honungen skördas och behandlas innan den hamnar i burken.
Varför det är så stor skillnad på lokal honung, honung från ”dom stora” tapperierna och importhonung.
Varför vi alltid bör välja Svensk honung.
Vi provar 4 olika sorters honung, känner skillnad mellan smak, arom,
konsistens och färg, allt beroende på från vilka blommor bina hämtat pollen och nektar.
Får tips och råd om smakkompisar.
Honung är inte bara någonting man har i teet när man är förkyld!!
Du får massor av idéer och inspiration till att använda denna fantastiska produkt till så mycket mer!
När, var & hur:
Torsdag 27 februari kl 19
Ladan på Aspö
Max ca. 25 deltagare.
Deltagaravgift: 200:-
OBS! Gratis för medlemmar i Skövde Biodlareförening:
ange medlemsnummer vid anmälan.
Anmälan senast den 24 februari i mån av plats.
För personlig service om anmälan ring kundtjänst 010-6821090
för mer information om innehåll kontakta
Jan Lindgren ordförande Skövde Biodlarförening via mobil 070-5533627
Arr i samverkan SV Skaraborg och Skövde Biodlarförening
Betalning sker via den kallelse/faktura du får i din epost.
Kostnader för studielitteratur och ev. material ingår ej i deltagaravgiften om inget annat anges.
Vid försenad betalning eller påminnelse av obetald avgift debiteras påminnelseavgift.
Vill du delbetala kursen kostnadsfritt?
Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller meddela detta om du anmäler dig per telefon.
INTYG kan erhållas efter cirkelns slut, i vissa fall till en självkostnad. Minst 70 % närvaro erfordras.
FÖRSÄKRING Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade hos oss vid resa till och från samt under studiecirkeln.
Startdatum:
2025-02-27
Tid:
19:00 - 21:30
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Tors
Arrangemangsnr:
51338
Plats:
Aspö gård, Södra Aspövägen , 54161 Skövde
200 SEK