Biodling - Hur och varför välja svensk honung?
![](/storage/00557A09C18FB93AB176D70264C9E8074D8E6DDB4E5B49E56141EEBD63AFE86E/2943941039814dc7a0c15d6fd793ea68/1000-1000-0-jpg.Jpeg/media/481538ab4f30432389b78bd153d0faf7/25277-47943087-hands-holding-light-bulbs-high-quality-and-resolution%20%28kopia%202%29.jpeg)
Information
En spännande och lärande kväll om olika val du kan göra när du väljer honung. Sussanne Havn, yrkesbiodlare, berättar utifrån olika aspekter.Välkommen!
-är det viktigt att köpa svenskt
-honungsmarknaden, honungshyllan i din butik, hur vet man vad man köper
-fast eller flytande honung
-vad kan vi göra för att få fler pollinerare i vårt område
-hur kan vi påverka självförsörjningsgraden i Sverige
Tisdag 3 september kl 18:00 – 20.00
SVs lokal på Tjärhovsgatan 6, Medborgarplatsen, Södermalm
Kostnad 150 kr. Anmälan senast 26/8.
Frågor: christina.ihren@sv.se eller 08-679 03 75.
Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Startdatum:
2024-09-03
Tid:
18:00 - 20:00
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Tis
Lediga platser:
Arrangemangsnr:
369250
Plats:
SV Stockholm Tjärhovsgatan 6 11621 Stockholm
150 SEK