6. Tång i östra Asien.
Information
Medverkande: Jane YuÖstasien, särskilt Japan, har en lång historia av tångkonsumtion, med ett brett utbud av olika typer av tång som äts och tillagas på olika sätt. Och tång är djupt förknippat med matkulturen i både Japan och Korea. Jane Yu kommer att ge en inblick i matlagningssätt. Låt oss inspireras av Janes kunskaper att använda tång i vår matlagning. Vi kommer att få laga ett antal rätter under Janes guidning samt smaka på dessa läckerheter efteråt.
Kom och låt dig inspireras av Jane och ta chansen att laga och smaka på tångrätter.
Ingen anmälan till säsongens nio kurser behövs. Betala avgiften i förväg eller när du kommer till föreläsningen. Pausfika ingår.
Avgift 50 kr för medlemmar i Kivik Tång, övriga 100 kr.
Betala med Swish 123 162 08 97 eller BG 108-2312.
Ange Kurs 25.6 och ditt namn vid betalning.
För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland
eller läs mer på Kivik Tång
Välkommen till årets serie av Kivik Tångs uppskattade träffar.
Jane Yu är matkreatör och lärare inom kinesisk litteratur och språk samt arbetar med översättning. Utbildad inom management consulting.
Startdatum:
2025-04-23
Tid:
18:30 - 20:00
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Ons
Arrangemangsnr:
200953
Plats:
SV Simrishamn, Mossgatan 1, 27235 Simrishamn
50 SEK
Anmälan
Se informationstext.