Sägnen om bröllop, dop och begravning - Digital Föreläsning smakprov

Information

Sägnen om bröllop, dop och begravning - Föreläsning smakprov

I en tid då folk inte förstod det oförklarliga, så uppkom sägner och traditioner.
Är du nyfiken på hur det kommer sig att vi har vissa traditioner gällande bröllop, dop och begravning? Vissa traditioner har försvunnit, medan andra finns kvar. Vad säger sägnen och vad för tankar har du om traditionerna?

Välkommen till en digital föreläsning där du får diskutera och veta mer om traditioner och om vad sägner säger om bröllop, dop och begravning. Läraren Ingela Holmström från Ydre kommer att delge sin forskning och vara samtalsledare där era tankar kan dryftas.

Den här föreläsningen är tänkt som ett smakprov, om du tycker den här föreläsningen är intressant har vi en längre studiecirkel som fördjupar sig i ämnet.

FÖRKUNSKAPER
För nybörjare

BRA ATT VETA
Digital föreläsning- Dator med internetuppkoppling är nödvändigt. Hör av dig om du har frågor.

LEDARE
Ingela Holmström

FRÅGOR?
Fuji Hoffmann Verksamhetsutvecklare - fuji.hoffmann@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-28

Tid:

19:00 - 20:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

81573

Plats:

Distans

Kostnadsfri

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län