Linedance fortsättning - Mullsjö, HT-24

Information

INNEHÅLL
Social dans utan partner! Man dansar, precis som det låter, på rad till olika sorters musik och med många upprepningar av stegkombinationerna. Du tränar din kondition, koordination och balans.

FÖRKUNSKAPER
Du bör ha dansat minst 1-2 terminer tidigare

ÅLDER/NIVÅ
Vuxen/senior

BRA ATT VETA
Bekväma kläder du kan röra sig i, barfota alt. Gympaskor
Fri parkering i anslutning till lokalen.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Du får en kallelse till kursen cirka en vecka innan kursstarten.

GDPR
Härmed informerar vi dig om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om du inte vill vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta verksamhetsutvecklare Cecilia Liljeblad
cecilia.liljeblad@sv.se
0704-313938

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-01

Tid:

17:30 - 19:00

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

29334

Plats:

Kronängsskolan Gunnarsbovägen 31 56532 Mullsjö

890 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län